Атанас Колев коментира поведението на Диона, след като бе заловена

...
 
Атанас Колев коментира поведението на Диона, след като бе заловена
Коментари Харесай

Лют скандал се разрази между Диона и Атанас Колев

 

Атанас Колев разяснява държанието на Диона, откакто бе хваната с опиати като безкрайна безочливост. Според него тя видя метод след резила да се снабди с повече популярност и да блесне.

„ Ако имаше метод някак вълшебен да превърнем тая безочливост в кебапчета и кюфтета, светът в никакъв случай повече нямаше да има потребност да убива животни, с цел да яде " - разяснява той.

Диона също го захапа, като сподели, че никой нямаше да знае за него в случай че не бяха Лидия и Емрах.

" Вместо да ми раздава морал, да пуска някоя ария. Аз давам газ и не спирам макар всички труднoсти. Не разгадавам на непознатата популярност ", споделя изпълнителката.

Тя се пази, като споделя, че към момента не е получила резултати от пробите си за опиати. По думите й резултатите не доказвали, че е шофирaла под въздействието на кокаин, а показвали " съществуването на ", а опиатите престоявали в организма до 6 месеца.

Припомняме, че неотдавна изпълнителката на „ Несподелената обич “  бе хваната да кара в нетрезво положение. Тестовете за опиати се оказаха позитивни, а тя най-нагло разяснява, че е приела единствено нурофен. Тези думи провокираха смях у аудиторията и в обществените мрежи се появиха куп подигравателни картинки.

Автор:  hotnews.bg

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР